Hooidelta logo
vertelt u alles over hooibergen en hooicultuur

Hooibergen en paviljoen zoeken gebruikers

Impressie van de beoogde inrichting        Oproep ideeën mobiele hooiwagen

Impressie

De werkgroep ziet veel kansen voor de herinrichting van het terrein. Het masterplan brengt deze mogelijkheden in beeld. Met de gemeente Zwartewaterland werken we verder in de richting van uitvoering. Dit moet gebeuren met particulieren, instelling en ondernemers die tezamen niet alleen de ontwikkelingskosten maar ook de beheerkosten voor hun rekening gaan nemen.

Te exploiteren functies zullen de basis moeten vormen voor een blijvende inkomstenstroom. Deze inkomsten zullen niet uit de inkomsten van een museum gedekt kunnen worden. Daarom zijn in het plan, behalve de appartementen voor begeleid wonen, ook andere te exploiteren ruimten opgenomen. Bijvoorbeeld op de begane grond van een aantal hooibergen en een paviljoen aan de voet van de uitkijktoren. Dat geldt ook voor B&B en een bescheiden markthal.

Hieronder zijn impressies te zien hoe de hooibergen met een dubbelfunctie en het paviljoen bij de uitkijktoren eruit kunnen zien. Er zijn ruimten beschikbaar variërend van 40 tot 250 m2.

30.jpg

32.jpg

34.jpg

36.jpg

39.png

 

Oproep

Wie bouwt er mee aan de HooiDelta?

logo hooidelta.jpg

Onder het motto “samen gaan we het doen” zoekt de werkgroep nieuwe geïnteresseerden en participanten: info@hooidelta.nl of adriaan.velsink@gmail.com

 

Website mede mogelijk gemaakt door